Alles onder één dak

Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer? Dan heten we je van harte welkom in onze showroom. Binnen onze openingstijden kan je hier vrijblijvend rondlopen. Ben je op zoek naar advies of een ontwerp? Maak dan een afspraak.

Bezoek onze showroom

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom

Je bent altijd welkom in onze showroom, maar als je zeker wilt zijn van een uitgebreid advies, adviseren wij om een afspraak te maken.

Contactgegevens

Postjesweg 83/H
1057 DX Amsterdam

info@thegoldenhorn.nl
0654-91 73 66

Maak een afspraak

Openingstijden
Zondag Gesloten
Maandag 08:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag 08:30 – 17:00

Badkamer ontwerpen

Het ontwerpen van uw ideale badkamer verdient een persoonlijke en nauwkeurige aanpak. Samen brengen we uw wensen in kaart en zoeken we naar de perfecte indeling voor uw badkamer. We tekenen een functioneel badkamer ontwerp met elementen die uw unieke stijl benadrukken.

Door uw badkamer in 3D te visualiseren, bieden we een realistisch beeld van hoe uw toekomstige badkamer eruitziet. Zo kijkt u met vertrouwen uit naar de keuzes voor materialen en kleurstelling.

Maak een ontwerp afspraak

PERSOONLIJK ADVIES

Plan een 3D ontwerpafspraak in

Je bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie. Wil je zeker zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben? Plan dan een afspraak in en ontvang een 3D ontwerp en offerte. Vul jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Uw persoonlijk adviseur en badkamer designer
  • 3D ontwerp en offerte op maat
WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, hoe kunnen we je helpen?