Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerk is echt specialistenwerk.

Neem bijvoorbeeld het vervangen van water- en gasleidingen of het controleren en ontstoppen van de riolering. U kunt bij ons terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden, zoals:

•    Het ontstoppen, repareren of nieuw aanleggen van een riool
•    Het repareren of nieuw aanleggen van waterleidingen
•    Het repareren of vervangen van kranen
•    Het installeren van een volledig nieuwe badkamer


Verstoppingen

Verstoppingen in de afvoer van de douche worden doorgaans veroorzaakt door ophoping van zeep, vetten en misschien wel haarpropjes. Je kunt het zelf proberen op te lossen door twee componentenontstopper in de afvoer te gieten. Maar let op, dit kan het ook erger maken. Daarom is het niet verstandig om het zelf op deze manier op te lossen.
Deze ontstopper vreet de lijm van de leidingen weg. Hierdoor ontstaan lekkages. The Golden Horn  lost het voor u op!

Lekkages

Amsterdamse huizen zijn vaak wat ouder. Hierdoor ontstaan lekkages makkelijker. Heb je een lekkende goot, of een lekkende kraan? Zit er iets verstopt? Lekkages worden vaak pas later zichtbaar. Wat vervelend is aan een lekkage is dat het niet altijd precies bij de zichtbare plek of vlek lekt. Laat een lekkage niet te lang zijn gang gaan. Het kan zich overal doorheen werken en kan vreselijke schade veroorzaken. Neem op tijd contact met ons op en wij staan klaar om u van dienst te zijn.
 

Vraag een verkenning aan voor uw renovatiediensten.

Onze experts nemen onmiddellijk contact met u op.

WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, hoe kunnen we je helpen?